Advertenties

X-Men First Class 2 Film

X-Men First Class 2 - Film Opvolger voor X-Men First ClassDe film X-Men First Class is nog niet verschenen in de bioscopen maar ik ben er al vrij zeker van dat er een opvolger in het vooruitzicht ligt. Dat is normaal sinds de eerste film een echte blockbuster gaat zijn. Over de opvolger had regisseur Matthew Vaughn een gesprek met Total Film. Een mogelijke richting van de film X-Men First Class 2 werd besproken:

“First Class is vergelijkbaar met Batman Begins, je hebt dan de pret met de voorstelling van de personages en je kan hen leren kennen, het neemt tijd in beslag. Met de 2de film kan je gewoon vooruitgaan
en een vreselijk leuke tijd beleven. Dat is het algemene verschil tussen Begins en The Dark Knight.
[…]
1962 voelt veel meer aan als de jaren vijftig. Ik denk dat het ongeveer vijf jaar duurt vooraleer een decennium zijn eigen identiteit krijgt, dus het zou leuk zijn om een opvolger te maken over het latere deel van het decennium, met The Stones, The Beatles, Flower Power…”

Regisseur Matthew Vaughn


Producent Bryan Singer bevestigd:

“Dat is een idee dat besproken werd. Het verouderingsproces van de personages ouder tot op een zeker punt – ze kunnen niet te vlug ouder worden!”

Producer Bryan Singer


Hier is wat acteur James McAvoy gelooft dat er kan gebeuren in X-men First Class 2:

“In First Class gebruikt Xavier voor het eerst Cerebro, misschien ontsluit het iets in zijn hoofd – misschien kan hij de stemmen niet buitensluiten. Dus in de tweede film gaat het verhaal mogelijk over het proces om alles weer recht te zetten. In de derde film dan wordt hij opnieuw… Patrick Stewart!”

Actor James McAvoy


Wat denk je van een mogelijke opvolger? Heb je een suggestie voor een script van X-Men First Class 2? Laat je gedachten onderstaand achter.

Hoe dan ook, meer informatie over de film X-Men First Class 2 volgt zogauw meer details bekend worden gemaakt.
:)