Advertenties

XOXO Film

XOXO FilmWeet je wat XOXO betekent? Het betekent knuffels en kussen (O voor knuffel en X voor kus): het is een term die wordt gebruikt voor het uiten van affectie of een goede vriendschap, het is voornamelijk online gebruikt of in SMS’jes. Vraag me niet waarom de nieuwe generaties zo dol zijn op die rare termen … Hoe dan ook, raad eens hoe het nieuwste project van de Scenarist Mark Heyman (die Darren Aronofsky’s Black Swan schreef) is getiteld: jawel, XOXO! Van wat ik hoorde is de scriptschrijver gefascineerd door het succes van The Social Network film en wil hij de nieuwe rage van die online sociale netwerken verkennen. Dus hij schreef XOXO, hier is een korte verhaal samenvatting:

XOXO Trailer

Verhaallijn:
“XOXO volgt het verhaal van een jonge man die een relatie aangaat met een jonge vrouw die hij online ontmoet, hij komt er echter vlug achter dat de relatie fout gaat wanneer de vrouw hem begint te stalken.”

Het project bevindt zich nog in een heel vroeg stadium. XOXO wordt momenteel aan de studio’s in Hollywood voorgesteld. Ik twijfel er niet aan dat het script aanvaard zal worden.

Blijf op de hoogte voor meer details over de film XOXO.
:)