Advertenties

Youth Film trailer

Check out de vreemde trailer van Youth, de aankomende drama film geregisseerd door Paolo Sorrentino en met in de hoofdrollen Michael Caine, Rachel Weisz, Harvey Keitel, Paul Dano, Jane Fonda, Madalina Diana Ghenea, Ed Stoppard en Tom Lipinski:


YOUTH
Plot:
“Fred (Michael Caine) en Mick (Harvey Keitel), twee oude vrienden, zijn op vakantie in een elegant hotel aan de voet van de Alpen. Fred, een componist en dirigent, is nu gepensioneerd. Mick, een filmregisseur en scenarist, werkt nog steeds. Ze kijken met nieuwsgierigheid en tederheid naar het verwarde leven van hun kinderen, Mick’s enthousiaste jonge schrijvers en de andere gasten van het hotel. Terwijl Mick worstelt met het afwerken van het scenario voor wat hij verbeeldt zijn laatste belangrijke film te zijn, heeft Fred niet de intentie zijn muzikale carrière te hervatten. “Maar iemand wil koste wat het kost hem opnieuw horen dirigeren.”

De trailer vertelt ons niet veel over het filmplot. Maar op de een andere manier heeft de trailer me te pakken! Laten we hopen dat de hele film zal ook zo hypnotiserend zal worden!

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)