Advertenties

Zombies vs Robots Film

Zombies vs Robots FilmSony heeft de filmrechten gekocht van Zombies vs Robots, de strip serie van Chris Ryall en illustrator Ashley Wood. De titel klinkt misschien als de naam van een van low budget sci-fi films uit 1950, maar van wat ik hoorde is de strip redelijk goed. Het kan niet fout gaan met zombies, en als je dan ook nog robots toevoegt aan de mix kan de confrontatie niets anders dan episch zijn. Dus ik begrijp waarom Sony dit verhaal naar het grote scherm wil brengen.

Zombies vs Robots Trailer

Verhaallijn:
“Een groep robots probeert een horde zombie’s af te wenden ter bescherming van ’s werelds laatste, een baby meisje. De robots willen haar klonen om zodoende de wereld opnieuw te bevolken om het menselijk ras te behouden.”

Michael Bay is verbonden aan het project via zijn vennootschap Platina voor de productie, maar ik betwijfel of hij zal de film zelf regisseren. Wie denk je dat er aan het hoofd zal staan van de Zombies vs Robots film?

Meer details over de film Robots vs Zombies volgen binnenkort. Maar ondertussen moet je een kant kiezen: bent je een zombie of robot?
:)